Feta kana tuorepasta


Tämä pasta sai isännältäkin arvisanaksi täydet 10/10!

Ainekset:

  • 300g valkosipuliyrttimarinoituja broilerin suikaleita (Jyväbroiler)
  • 2pkt pinaattituorepastaa (tagliatelle)
  • maustettua fetaa
  • parsakaalia / ruusukaalia / herneenpalkoja
  • 1rkl maapähkinävoita
  • ruususuolaa tai aromisuolaa
  • 1-2tl punaista currytahnaa

Paista kanat pintakypsiksi keskiteholla ja lisää pilkotut parsakaalit pannulle. Kaada liraus vettä pannulle, jotta parsakaali kypsyy paremmin ja vältyt ruuan käräyttämiseltä. Nopeana vaihtoehtona käytän itse pakasteesta kasviksia; parsakaalia, ruusukaalia ja herneen palkoja. Keitä tuorepasta kypsäksi ja kaada vedet pois. Lisää sekaan mausteet, pähkinävoi, feta sekä kasviskanaseos. Lisää sekaan hieman öljyä, jotta pasta ei takerru tinttanaksi. Nopea, helppo ja maukas ateria on valmis!  Tarjoile tuoresaalatin kera.

 

Löydät minut Instagramista sekä Facebookista!

Tykkää niin pysyt kuulolla treenivinkeistä, arvonnoista ym muusta mukavasta! 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *