iCare – hyväntekeväisyyskamppanja


Kamppanja sisältää jatkuvan lahjoittamisen yrityksen 25% tuotosta hyväntekeväisyyteen, sekä 150€ joululahjan sitä tarvitsevalle lapselle. Luethan tarinani, joka on kaiken takana.

Toivon, että seuraat minua instagramissa sekä facebookissa.

DreamFit ”live your dream”

Elä unelmaasi. Terveenä ja hyvinvoivana vain taivas on rajanasi, ainakin lähes tulkoon. Voit omilla toimillasi sekä ajattelumallillasi vaikuttaa ympäristöösi, ympäröiviin ihmisiin sekä itseesi. Kaikilla ei ole sitä mahdollisuutta, sitä ei ole heille suotu. Pieniä lapsia sairastuu vakaviin sairauksiin tai syntyy sellaisen kanssa. Sairastaminen on perheelle henkisesti ja fyysisesti hyvin rankkaa ja se pistää miettimään elämänarvoja täysin uudelta näkökulmalta.

Pelästyin, että lapseni kuolee.

Vanhemman rakkaus, ensimmäinen lapsi ja äkillinen pelko menetyksestä. Minä olen onnekas, että kohdallamme pelko hälveni pian ja huolestuin ”turhaan”, mutta toisinkin olisi voinut käydä. Esikoisemme sairasti päivähoidon aloitettuaan jatkuvasti (10kk iässä), todennäköisesti syynä olivat uuden rakennuksen sisäilmaongelmat. Hän sairastui, palasi hoitoon ja sairastui välittömästi uudelleen. Kuume kipusi joka kerta neljäänkymmenneen, oireet pahenivat jatkuvasti, eikä tyttäremme jaksanut tehdä mitään. Hän makasi velttona päivät ja minä laitoin ruutalla mehua hänen suuhunsa. Odotin toista lastamme, yritin hoitaa yrityksiemme (CclDesign, QZvinyls) paperityöt ja mainostyöt sairaan lapsen kanssa, koska yrittäjille ei ole mitään tukea olemassa tällaisten tapauksien sattuessa, mutta ei siitä sen enempää. Sairastelukierre jatkui 5kk ajan. Kun lapsenme ensimmäisen kerran oireili infektioastmaa, soitin akuuttiin oireet kuvaillen, hoitaja sanoi että: ”tulkaa välityömästi paikalle, soittakaa ambulanssi mikäli hengittäminen ei onnistu.”

Minulla ei ollut aavistustakaan mistä on kyse, päivystysjonoon päästessämme purskadin lohduttomaan itkuun, koska pelkäsin, että lapsemme kuolee. Lapsella oli 40asteen kuume jälleen ja rintakehä pamppaili tiheään tahtiin, eikä hän jaksanut tehdä mitään. Onneksi kaikki kääntyi parhain päin, vaikka välillä olimme sairaalassa keuhkokuumeen vuoksi (jonka lääkärit ensin kielsivät), liimakorvien vuoksi, hengitysoireiden vuoksi… lopulta otimme tyttäremme pois kyseisestä päiväkodista ja löysimme hänelle ihanan perhepäivähoitajan. Oireet loppuivat.

En kuitenkaan unohda sitä tunnetta ikinä, menettämisen pelkoa ja jatkuvaa huolta. Joillekin se tunne on läsnä koko ajan.

iCare – 150€ joululahja sitä tarvitsevalle

Koko elämäni olen ollut sellainen, että olen halunnut auttaa muita. Pienenä tein kortteja äidille, johon liimasin pennejä pahan päivän varalle. Meillä ei ole ollut ikinä paljoa rahaa, enkä ole juuri ylimääräisiä saanut, mutta en koe jääneeni mistään paitsi. Olen saanut osakseni välittämistä ja oloni on ollut kotona turvallinen. Olen ollut terve. Olen oppinut tekemään töitä. Välillä auttamisen haluni on tuonut itselleni ongelmia, enkä ole enää niiin sinisilmäinen kuin nuorempana.

Kirjoitin aiemmin blogitekstin, joka myös sivuaa materialismi onnea sekä rahan merkitystä, elämän merkitystä ylipäätään. Kerron tekstissä saaneeni 30v. lahjaksi pari lahjakorttia (mastercard) ja ensiksi mietin käyttäväni ne esimerkiksi merkkilaukkuun, mutta lisää mietittyäni se ajatus tuntuu väärältä. Haluan tehdä mielummin jotain, minkä muistan ikuisesti, sillä minä en tarvitse nyt mitään.

Haluan antaa toisen 150€ lahjakorteistani lapselle, joka ei voi tavoitella unelmiaan kuten meistä useimmat. Lapselle, jonka vanhemmat ovat väsyneitä ja pelokkaita. En anna lahjaa mistään muusta syystä, kuin että tämä henkilö todella sitä tarvitsee ja että tämä on hänelle aidosti tarpeellinen sekä merkityksellinen. Henkilölle, joka voi saada tällä kokemuksen, jota ei muuten saa. Sairastaako joku tuttavaperheessäsi tai omassasi? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella 10.12.2017 mennessä.

 

iCare – jatkuva lahjoittaminen

Voi olla, että tulen kohtaamaan ihmetystä tästä toiminnasta, niin negatiivista kuin positiivistakin. Voi olla, ettei tapahdu mitään, eikä tekstini tule kuulluksi. Mitä tahansa tapahtuukin, luotan unelmiini, haluan edelleen auttaa niin teksteilläni, kuin personal training toiminnallani kuin lahjoittamallakin. Summa, joka tuotosta lahjoitetaan selviää myöhemmin, koska ajatuksenani on tehdä lahjoitukset 2krt vuodessa. Tämä summa lasketaan liiketoiminnasta viivan alle jäävästä osuudesta, kulujen jälkeen. Sillä mikä jää minulle käteen, ajattelin tehdä makaroonilaatikkoa lapsilleni. 🙂

Psst. Verkkokauppani on vielä keskeneräinen, koska on ollut suuri työ tehdä kaikki kotisivuista videoihin saakka itse. Opetella WordPress ja videoeditointi muullakin kuin puhelimella. 🙂 Pyrin laajentamaan ohjelmavalikoimaa, sekä tekemään valmennusvideoita mahdollisimman pian, seuraathan niin pysyt kuulolla! Tuotteet ja treeniohjelmat voi myös tilata suoraan lahjapaketissa esimerkiksi ystävälle!

 

iCare kamppanjasta voit lukea lisää täältä.

Katso kamppanjavideo Yuotubesta.

 

Rauhallista Joulun odotusta!

Tiedätkö henkilön, kuka todella tarvitsisi tämän lahjan? Kerro minulle lyhyehkö kuvaus. Otan yhteyttä henkilöihin, joista haluan tiedustella lisää.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *