Valmentajaesittely


Kaipaatko apua treeniin ja ruokavalioon? Onko arki stressaavaa ja kiireistä? Tuntuuko liikunnan aloittaminen turhan vaikealta?

Asiakkaakseni voi hakeutua kaikentasoiset, ikäiset ja kokoiset ihmiset. Haluan auttaa arjen organisoinnissa niin, että liikunnalle ja terveelliselle ravinnolle löytyisi jatkossa aikaa. Pyrin aina asiakaslähtöiseen toimintaan ja henkilökohtaiseen palveluun, koska olemme kaikki erilaisia erilaisine tarpeinemme. Nykyään törmäämme yhä useammin ylisuorittamiseen ja suoranaiseen kilpailuun suorittamisen keskellä, ja tähän asiaan haluan puuttua. Kehomme reagoi niin liikaan rääkkiin kuin liialliseen välinpitämättömyyteenkin ja antaa jatkuvasti meille signaaleja mm. mahavaivojen ja särkytilojen muodossa, mutta usein emme osaa yhdistää kokonaiskuvaa. Terveellinen ja hyvinvoiva elämä on prosessi josta kasvaa itselle elämäntapa, sitä kautta voimme päästä päämääräämme, jota pikadieteillä ei voi saavuttaa. Pahimmassa tapauksessa erilaiset rajut laihdutuskuurit aiheuttavat pysyviä sairauksia tai pitkäaikaisia stressi- ja tulehdustiloja kehoon.

Treeniohjelmani ovat aina monipuolisia, vaihtelevia ja niissä huomioidaan aina kehon syvät lihakset sekä kehonhuolto. Aktiivinen alkulämmittely ja huolellinen loppujäähdyttely kuuluvat yhtä tärkeänä osana ohjelman laadintaan.

Ravinto-ohjelmissa voimme lähteä liikkeelle joko lempeämmin ruokavalioneuvonnan avulla, tai jos paino on pitkään junnannut paikallaan, voi syvempi tarkkailu olla paikallaan. Vaativissa ravinto-ongelmissa on kuitenkin syytä aina kääntyä alan spesialistin puoleen.

Ota yhteyttä tai varaa aika konsultaatioon!

 

Valmennus- ja urheilutausta

Omaan yli kymmenen vuoden kokemuksen valmennuksesta päälajini Taekwondon parista, jossa olen myös kilpaillut usean vuoden maajoukkuetasolla. Taekwondon ohella olen harrastanut kuntosalia, kuntonyrkkeilyä, uintia, lenkkeilyä ja erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Sen lisäksi olen ollut showtanssiryhmissä mukana esiintymässä yli viiden vuoden ajan. Pt-koulutuksen olen suorittanut Trainer Lab:illa 2016.

Asiakkailleni haluan tarjota ratkaisuja arjen ja hyvinvoinnin yhteensovittamiseen, antaa neuvoja terveelliseen ja turvalliseen harjoitteluun sekä ruokavalioon. Tärkein asia elämässämme on onni, joka kulkee väistämättä yhdessä kehon hyvinvoinnin kanssa. Kun opit kuuntelemaan kehoasi ja terveyden peruspilarit ovat muutoin kunnossa, on unelma onnesta jo hieman lähempänä. Haluan auttaa asiakkaitani voimaan ja jaksamaan paremmin. Asiakkaakseni voivat hakeutua kaikentasoiset kuntoilijat!

Liikutaan yhdessä kohti unelmiamme, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!