ABOUT US

DREAMB VAATEMALLISTON TARINA

VASTUULLISUUS

Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kankaamme ja materiaalimme olisivat mahdollisimman vähän ympäristöämme kuormittavia.

PAIKALLISUUS

Vaatteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Lahdessa. Toivomme, että toiminnallamme voimme tulevaisuudessa työllistää lisää ihmisiä Suomessa.

TOIMINNALLISUUS

Vaatteissamme yhdistyy urheiluvaatteiden teknisyys, naisellisuus ja pala suomalaisuutta. Tanssijoilta tanssijoille.

From Dancers to Dancers

DB dreamb tanssivaatemallisto on syntynyt kahden tanssijan unelmasta luoda kauniisti istuvia ja naisellisia vaatteita. Se on uskoa suomalaista osaamista kohtaan ja uskoa itseen. Sen avulla jokainen vaatteen käyttäjä saa tuntea myös palan unelmien täyttymistä.
Mallistomme on rakentunut vartalon muotoja korostavien ja miellytävästi istuvien tanssishortsien ympärille, jotka sopivat niin twerkin kuin muiden lajien harrastajillekin. Street lajien inspiroimat vaatteet on tarkoin suunniteltu ja testattu täyttämään laatukriteerimme.

Ympäristöarvot ja paikallisuus

Tuotteidemme valmistuksessa meille on tärkeää vastuullisuus ja ympäristöarvot osana valmistusprosessia. Tuotteemme valmistetaan Suomessa. Suurin osa materiaaleistamme noudattaa jo nyt maailmanlaajuisesti tunnettuja standardeja ja ne ovat valmistettu Euroopassa. Tuotteen tiedoista näet kankaidemme tiedot ja työskentelemme aktiivisesti sen eteen, että jokaisen tuotteen elinkaari on asiakkaidemme nähtävillä.


OEKO-TEX®

merkintä takaa, että kaikki materiaalin ominaisuudet on testattu haitallisten aineiden varalta ja näin ollen kankaat sopivat herkkäihoisille. OEKO-TEX® sertifioituja kankaita sanotaankin turvallisiksi tekstiileiksi.

Lue lisää OEKO-TEX® sertifioinneista.


ECONYL® -kuitu valmistetaan merten ja kaatopaikkojen muovijätteestä, kuten käytetyistä verkoista ja vaateteollisuuden ylijäämämateriaaleista. Kierrätetty ECONYL® -kuitu on täysin uuden kuidun veroista ja 100% polyester ja polyamidi tuotteet voidaan kierrättää yhä uudelleen. Näin voidaan luoda uutta kuluttamatta maapallon resursseja. Lue lisää ECONYL®regeneroiduista kuiduista.

Terhin esittely

  • Sitkeä monitoimi yrittäjänainen
  • Liikunnan, vaatetusalan-, graafisenalan ja taloushallinnon ammattilainen
  • Motto: ”Believe in your dreams”

 

Terhi on varsinainen monitoiminainen, se mitä ei vielä itse osaa tehdä, opetellaan vaikka siihen menisi vuosi. Samalla mentaliteetilla ja intohimolla on työskennelty Dreamfitin eteen, hioen ja suunnitellen yrityksen toimintaa. Terhin työhistoriaan kuuluu monipuolisesti urheiluvalmennusta, mallimestarin ja ompelijan töitä ja yrittäjyystoimintaa usealla alalla aina autoalasta vaatekauppaan.

Ostoskori
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
Continue Shopping
0