Tämä pasta sai isännältäkin arvosanaksi täydet 10/10! Pastassa yhdistyvät suolainen feta, vähärasvainen kana ja nopeasti valmistuva tuorepasta. Hiukan tuhdimpaa herkkua, mutta niin hyvää!
Kana-feta-tuorepastan ainekset:
- 300 g valkosipuliyrttimarinoituja broilerin suikaleita (Jyväbroiler)
- 2 pkt pinaattituorepastaa (tagliatelle)
- maustettua fetaa
- parsakaalia / ruusukaalia / herneenpalkoja
- 1 rkl maapähkinävoita
- ruususuolaa tai aromisuolaa
- 1 – 2 tl punaista currytahnaa
Paista kanat pintakypsiksi keskiteholla ja lisää pilkotut parsakaalit pannulle. Kaada liraus vettä pannulle, jotta parsakaali kypsyy paremmin ja vältyt ruuan käräyttämiseltä. Nopeana vaihtoehtona käytän itse pakasteesta kasviksia; parsakaalia, ruusukaalia ja herneen palkoja. Keitä tuorepasta kypsäksi ja kaada vedet pois. Lisää sekaan mausteet, pähkinävoi, feta sekä kasviskanaseos. Lisää sekaan hieman öljyä, jotta pasta ei takerru tinttanaksi. Nopea, helppo ja maukas ateria on valmis! Tarjoile tuoresaalatin kera.
Muita maistuvia pastareseptejä löytyy täältä.
Löydät minut Instagramista sekä Facebookista!
Tykkää niin pysyt kuulolla treenivinkeistä, arvonnoista ym muusta mukavasta! 🙂