iCare joululahja

mennessä | joulu 28, 2017 | Hyvinvointi & Lifestyle, Vanhemmuus | 0 Kommenttia

Ensiksi, pahoittelut että postaus on viivästynyt. 10.12.17 päättyi iCare kamppanjan osio, jossa lahjoitin syntymäpäiväksi saamani 150€ lahjakortin sitä tarvitsevalle henkilölle. Pidän kyseisen henkilön henkilöllisyyden salassa, mutta löysin henkilön, jolla pieni lapsi sairastaa ja on taloudellisesti tiukkaa. Toivon todella, että lahjakortilla hän sai itselleen ja perheelleen hieman iloisemman joulun. ❤️

Hyvä kiertää

Ilokseni huomasin myös, kuinka joulun alla alkoi hyvä kiertämään monen muunkin tahon kautta. Eri yhteisöt keräsivät varoja hyäntekeväisyyteen, niin kuin yrityksetkin. Osallistuimme myös autofiksaamomme CclDesign:in nimissä Hope yhdessä&yhteisesti keräykseen lahjoittamalla tietyistä fiksipalveluista osan yhdistykselle. Myös yksityishenkilöt lahjoittivat esim. Facebookin kautta, mielestäni tämä on todella hieno ele.

Kuinka paljon lahjoja on tarpeeksi?

En henkilökohtaisesti arvosta lahjojen määrää, vaan niiden merkitystä. Jokainen lapsi ansaitsee joululahjan, mutta mikä on liikaa? Ennen odotin joulua innoissani, koska antamisen ilo sai hyvän olon tunteen aikaan. Nyt kun koen, että perheellämme on kaikkea jo tarpeeksi, lähinnä ahdistun ajatuksesta, että jaamme lisää turhaa krääsää toisillemme. Kuitenkin pieni muisto läheiselle kuuluu jouluun, joten pyrkikäämme antamaan lahja jolla on tarkoitus, tai jolla saamme vaikka yhteisen kokemuksen.

En ostanut lapsilleni mitään.

Olen muinakin jouluina havahtunut siihen, että muiden lahjat on hankittu, mutta omille lapsille ei ole mitään. Tänä vuonna en sitten ostanut heille erikseen mitään, koska tiesin heidän saavan paketteja muualta ja mieheni oli ostanut muutaman pienen jutun; my little ponyt ja taikatussit. Loppusaldona kotiin toimme pari kassillista tavaraa, jossa oli nelihenkisen perheemme kaikki lahjat. Niissä oli takuulla tarpeeksi, sillä kaapit tursuavat jo entuudestaan. 🙂

Tuliko teidän perheessä osteltua liikaa vai pysyikö joululahjat kohtuullisissa määrin? Vaikka materia ehkä saa hyvän olon tunnetta aikaan, ainakin omat parhaat muistoni lapsuudesta ovat yhteisiä hetkiä läheisten kanssa.

Iloista uuden vuoden odotusta!

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0