Kanapasta toimii aina ja tällä kertaa otin testiin kaurakerman. Maukas kanapasta on nopea valmistaa ja tällä reseptillä valmistat 6 annosta, joissa kussakin tasaisesti eväsrasioihin jaettuna 482 kcal. Esimerkiksi lounaalla pasta-annosta kannattaa jatkaa vihersalaatilla / kasviksilla ja mikäli energiatavoitteesi per ateria on suurempi, lisää annoskokoa ja vaikka raejuustoa kyytipojaksi. Tämä resepti oli yllättävän herkullinen!

Kanapasta kaurakermalla 6 annosta
Raaka-aineet:
- 450 g maustamaton broilerin fileesuikale
- 250 kaurakerma pippuri
- 500 g gluteeniton penne pasta
- 40 g extraneitsyt oliiviöljy
- 10 g vehnäjauho tai muu suuruste
- suolaa ja pippuria
- 2,5 dl pastan keitinvettä
Valmistusohje:
- Laita kattilallinen vettä kiehumaan, lisää pastat kiehuvaan veteen ja keitä ohjeen mukaan
- Kuumenna pannu ja paista kanat, mausta suolalla ja pippurilla
- Lisää öljy pannulle ja vehnäjauho sekaan, kypsytä jauhoja sekoitellen muutama minuutti
- Lisää vesi pannulle kanojen joukkoon koko ajan sekoittaen, kiehauta jotta kastike sakenee
- Lisää kaurakerma ja kiehauta kastike nopsaan
- Mausta haluamallasi tavalla ja tarjoile tuoreiden tomaattien kera
Ravintojakauma / 1 annos:
- Hiilihydraatit: 68 g
- Rasva: 13,05 g
- Proteiini 22 g
Katso myös täyden kympin feta-kana-tuorepastan resepti!


IG: @terhi_dreamfi Youtube: Dream Dance & Workout Face: @terhidreamfit Pinterest: DreamFit