hyvinvointi & lifestyle

In my head – 1st post

In my head – 1st post

No nyt se mummeli myrkyn lykkäs. Olenko minä vammanen? Tämä on nolo ja stereotypinen, mutta inhimillinen ensireaktioni. Minulla, mikä? Luin paperit heti ja tietysti täytin netistä testit. Jaahas, kyllä nämä asiat käyvät järkeen. Toisin kuin ensireaktioni, ymmärsin pian mistä tässä ominaisuudessa on kyse.

lue lisää
Kun rakkaus loppuu

Kun rakkaus loppuu

Kumpikaan ei ole syypää yksin, olimme epäonnistuneet yhdessä, parina. Rakkaus oli paennut tai suojautunut asialta, joka pitää käsitellä pois edestä. Tällaisena hetkenä on äärimmäisen tärkeää sen toisen osapuolen pysyä vahvana ja näyttää suunta, mitä kohti kulkea, jos toisella selkeästi on suuntavilkut sökönä.

lue lisää

Valmistautuminen kilpailuun tai esitykseen

Mielenhallinta on voimakas väline esiintymistilanteessa, jota voi myös opetella suuntaamaan oikeisiin asioihin. Lue, miten minä olen kehityänyt mielenhallintaa sosiaalisten tilanteiden pelosta EM-lavalle!

lue lisää
Ketogeeninen dieetti, hyötyä vai haittaa?

Ketogeeninen dieetti, hyötyä vai haittaa?

Laihdutus, tai oikeastaan rasvan määrän vähentäminen kehossa lihasmassa säilyttäen on pitkäjänteistä puuhaa ja usein parhaimmat tulokset saavutetaan, kun lähdetään toteuttamaan muutosprosessia sellaisilla keinoilla, joista on mahdollista tulla myös elämäntapa.

lue lisää
Älä pelkää

Älä pelkää

Sinä, olet riittävä, olet uniikki. Uskalla olla oma itsesi, sillä kukaan ei voi määrätä, millainen sinun tulisi olla. Kukaan ei ole jäävi kertomaan, milloin sinä riität. Milloin hymysi on sallittua, milloin itkusi on heikkoutta.

lue lisää
Hallittu kaaos?

Hallittu kaaos?

Kertooko siisteys jotain henkilön peroonasta? Onko kotonasi kaaos vai onko jokaisen nurkan pölyt pyyhitty tip top?

lue lisää
Kova kuin pohjolainen elämä

Kova kuin pohjolainen elämä

Keskellä tavoitteellisen urapainin, unohdamme avata silmät hetkille, avata ne oikeasti ja hengittää puhdasta ilmaa. Sokaistuminen hienovaraisille avunhuudoille, voi hukkua jokapäisten asioiden hoitamisen valtamereen. Onko hyvinvoinnista tullut yksi status muiden joukkoon?

lue lisää
Miten nukut?

Miten nukut?

Vietämme noin kolmasosan elämästämme vaakatasossa, joten nukkuma-asennolla on suuri merkitys kehomme vointiin. Tässä artikkelissa testaan ilman tyynyä nukkumista.

lue lisää
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0